Вебсайт Держлікслужби визнано одним із кращих серед вебсайтів центральних органів виконавчої влади

Опубліковано 08.07.2020 о 09:49

Держкомтелерадіо провів моніторинг інформаційного наповнення у першому півріччі 2020 року офіційних вебсайтів центральних та місцевих органів виконавчої влади: проаналізовано 65 вебсайтів центральних органів виконачої влади (18 міністерств і 47 інших ЦОВВ), а також 25 офіційних вебсайтів місцевих органів виконавчої влади (24 обласних та Київської міської державних адміністрацій).

Найкращими серед центральних органів виконавчої влади визначено офіційні вебсайти Державної служби фінансового моніторингу України, Адміністрації Державної прикордонної служби України і Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Моніторинг здійснюється кожні півроку на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29.08.2002 № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади» та згідно з Порядком проведення Держкомтелерадіо моніторингу інформаційного наповнення офіційних вебсайтів органів виконавчої влади, затвердженим наказом Державного комітету телебачення і радіомовлення України від 08.06.2015 № 118, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25.06.2015 за № 759/27204.

Мета моніторингу — оцінити рівень інформаційного наповнення офіційних вебсайтів центральних органів виконавчої влади, обласних та Київської міської державних адміністрацій відповідно до вимог нормативно-правових актів, які регламентують розміщення певних видів інформації на вебсайтах.

Із результатами моніторингу можна ознайомитись на офіційному вебсайті Держкомтелерадіо.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Працівники Держлікслужби отримали відзнаки Міністерства охорони здоров’я України

Наступна

Представник Держлікслужби взяв участь в онлайн брифінгу щодо Конвенції Ради Європи щодо підробки медичних виробів та подібних злочинів, пов’язаних із загрозою здоров’ю