Відбулося засідання Експертної ради з комунікацій безбар’єрності

Опубліковано 27.03.2024 о 12:59

26 березня 2024 року у Міністерстві культури та інформаційної політики України відбулося засідання Експертної ради з комунікацій безбар’єрності, під час якого фахівці обговорили зміни до Комунікаційної стратегії для підтримки реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, створеної за ініціативи Першої Леді України Олени Зеленської.

У засіданні взяли участь Радниця-уповноважена Президента України з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна, т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв, члени Експертної ради, представники міністерств та інших ЦОВВ. Під час зустрічі експерти розглянули та прийняли пропозиції щодо внесення змін до Комунікаційної стратегії та тематичного брендбуку. Ці документи з урахуванням усіх рекомендацій будуть затверджені під час засідання Ради безбар’єрності наприкінці цього місяця.

У своїх виступах заступник Голови Держлікслужби Володимир Короленко розповів про роботу щодо поновлення заходів державного нагляду (контролю) та державного ринкового нагляду Держлікслужбою, що сприятиме дотриманню фізичної безбар’єрності для пацієнтів у аптечних закладах, а також про роботу щодо забезпечення безбар’єрного простору у Держлікслужбі.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт за 18 - 22 березня 2024 року

Наступна

Зустріч щодо підготовки до проведення чергового засідання Міжурядової українсько-індійської комісії з торговельного, економічного, наукового, технічного, промислового та культурного співробітництва