Візит Міністра охорони здоров’я до Держлікслужби

Опубліковано 28.12.2021 о 09:39

24 грудня 2021 року Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко та перший заступник Міністра Олександр Комаріда завітали до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Мета зустрічі – знайомство з колективом, звіт про діяльність Держлікслужби за 2021 рік та обговорення подальших перспектив її розвитку.

Перед початком офіційної частини заходу Міністр ознайомився з роботою Держлікслужби. Працівники  розповіли про основні напрямки роботи та окреслили питання, що потребують вирішення.

Під час презентації Голова Держлікслужби Роман Ісаєнко доповів  про основні напрямки діяльності очолюваного ним державного органу, поточні проблеми та перспективи її подальшого розвитку.

Зокрема, було зроблено акцент та необхідності подальшої цифровізації всіх послуг, які надає Держлікслужба, та інших напрямів роботи

В ході обговорення окрема увага була приділена питанню протидії фальсифікації лікарських засобів, боротьбі з тіньовим ринком, проведенню перевірок, відбору зразків продукції з метою проведення експертизи.

На завершення зустрічі було досягнуто домовленості продовжити діалог та посилити комунікацію щодо шляхів удосконалення роботи, вирішення проблемних питань задля досягнення мети –  забезпечення населення якісними і безпечними ліками.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Держлікслужба долучилася до діалогу щодо розвитку медичних біотехнологій в Україні

Наступна

«Міжнародна співпраця між Україною та Республікою Індія в частині проведення навчальних семінарів щодо використання стандартних зразків у фармацевтичному аналізі»