«Міжнародна співпраця між Україною та Республікою Індія в частині проведення навчальних семінарів щодо використання стандартних зразків у фармацевтичному аналізі»

Опубліковано 28.12.2021 о 12:15

В рамках міжнародної співпраці між Україною та Республікою Індія Державним підприємством «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів» (далі – Фармакопейний центр) проведено навчальні семінари для студентів Індії щодо використання стандартних зразків у фармацевтичному аналізі.

Заступник начальника відділу валідації та стандартних зразків, кандидат фармацевтичних наук, старший дослідник Фармакопейного центру Наталя Воловик на базі Університету Махаріші Маркандешвара в Садопурі, Індія та Університету Чіткара, м. Мумбаї, Індія провела навчальний онлайн тренінг з використання стандартних зразків у фармацевтичному аналізі та вебінар на тему «Стандартні зразки Державної Фармакопеї України».

На семінарах були висвітлені питання щодо відмінних рис системи фармакопейних стандартних зразків Державної Фармакопеї України та нові ініціативи Державної Фармакопеї України щодо дослідження та надання профілів домішок стандартних зразків.

Вебінари зібрали понад 300 учасників та надали нові можливості для подальшої співпраці з навчальними та науковими закладами Індії для виконання місії забезпечення якості лікарських засобів у всьому світі.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Візит Міністра охорони здоров’я до Держлікслужби

Наступна

Привітання з Новорічними святами