Вітання Голови Держлікслужби до Всесвітнього дня вишиванки

Опубліковано 17.05.2018 о 00:00

 

Шановні колеги, дорогі українці!

 

Від імені Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Всесвітнім днем вишиванки!

Наше автентичне українське вишите вбрання – це символ національної самобутності українців, одна з вагомих складових нашої культури, національна святиня, у якій закодовано прадавні символи сили, краси та обереги українського народу. Воно несе в собі духовне багатство і мудрість наших славних предків, символізує традиційний зв’язок поколінь.

Щороку у третій четвер травня українці з усього світу вдягають вишиванки, щоб ще раз мовити на увесь світ, те, що сказав колись славний син Української землі поет Василь Симоненко: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!».

Символічно, що цього року День вишиванки припадає на ще одне, релігійне, свято усіх православних християн – Вознесіння Господнє!

Тож, у цей теплий і сонячний травневий день сердечно бажаю усім вам і вашим родинам мирного неба над головою, міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших оселях!

І пам’ятаймо, що ми є нащадками древнього і славного роду, нам є чим пишатися і ми повинні передати цю естафету нашим дітям і онукам, бо козацькому роду нема переводу!

 

Слава Україні! Героям слава!

 

 

З повагою

 

Наталія Гудзь,

Голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наталія Гудзь зустрілась з італійськими колегами

Наступна

Голова Держлікслужби взяла участь у відкритті Міжнародної науково-практичної конференції "Біотехнологія та її роль в забезпеченні здоров'я людей та тварин"