Голова Держлікслужби України провів переговори з Директором EDQM Сюзанною Кейтель.

Опубліковано 08.10.2014 о 00:00

В рамках візиту української делегації до Страсбурга на міжнародну конференцію «EDQM: 50 років лідерства з якості лікарських засобів – на шляху до майбутнього», організованій Європейським Директоратом з якості лікарських засобів та охорони здоров’я Ради Європи (EDQM), Голова Держлікслужби України Михайло Пасічник провів переговори з Директором EDQM Сюзанною Кейтель.

Сторони обговорили подальшу роботу у сфері якості лікарських засобів, запровадження належних практик, участь українських експертів у профільних комітетах Європейського Директорату, зміцнення співробітництва щодо запровадження систем обліку та відстеження лікарських засобів згідно останніх змін до Європейського законодавства. Окремо обговорювалися питання оптимізації сплати членських внесків Україною згідно відповідних постанов Кабінету Міністрів України та зміни у структурі Центральних органів виконавчої влади, які ініційовані Урядом України.

Очікується, що Європейський Директорат буде і надалі надавати підтримку Державній службі України з лікарських засобів у сфері забезпечення якості лікарських засобів, розробки та запровадження новітніх стандартів та ефективних методів роботи.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Голова Держлікслужби України Михайло Пасічник очолив українську делегацію до Страсбурга

Наступна

Голова Донецької облдержадміністрації С. Тарута висловив вдячність Голові Держлікслужби України М. Пасічнику та операторам ринку за організацію благодійної допомоги медичним закладам регіону