Голова Держлікслужби України провів зустріч з представниками Асоціації індійських фармацевтичних виробників

Опубліковано 02.07.2014 о 00:00

27 червня 2014 року відбулася зустріч Голови Державної служби України з лікарських засобів Михайла Пасічника з представниками найбільшої в Україні асоціації виробників лікарських засобівАсоціації індійських фармацевтичних виробників.

Михайло Пасічник високо оцінив важливість співпраці України та Індії у фармацевтичній сфері.Фарміндустрія Індії є однією з найпотужніших у світі, а після того, як в Україні ввезення ліків стало можливим тільки за умови їх виробництва в умовах належної виробничої практики (GMP), можна сміливо сказати, що на сьогодні Індія є одним із найбільш популярних в Україні постачальників якісних та безпечних лікарських засобів.

Сторони обмінялися баченням подальшого розвитку співробітництва. Зі свого боку, президент Асоціації індійських фармацевтичних виробників Менон Унні Парамбат Раманан висловив сподівання на те, що в Україні будуть створені рівні умови ведення бізнесу для усіх суб’єктів господарювання.

Нагадаємо, що на сьогодні Індія є одним з найбільших в світі виробників генеричних препаратів, займаючи 4-е місце в світі за обсягом виробленої продукції. Сьогодні на цю країну припадає близько 70% світового виробництва активних фармацевтичних інгредієнтів. За останні 6 років в 9 разів – з 5 до 45% – виросла частка індійських медикаментів, схвалюваних до використання в США. Головним напрямом, за яким йде розвиток індійського фармбізнесу, є випуск готових лікарських форм.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Попереджено можливий колапс ринку медичних виробів

Наступна

Керівники Секретаріату PIC/S та ЕМА привітали Михайла Пасічника з призначенням на посаду Голови Держлікслужби України