З Новим 2024 роком!

Опубліковано 29.12.2023 о 13:00

Дорогі колеги та співвітчизники!

Зазвичай напередодні новорічних свят підсумовуємо минуле та плануємо майбутнє.

Рік, що завершується, став для нас з вами продовженням іспиту на мужність, відданість та незламність, збагатив новим досвідом, який згуртував
і дав можливість вистояти. Спільно ми гідно проходили випробовування та протистояли викликам, які принесла в наш дім війна.

Держлікслужбою та її територіальними органами протягом року було докладено максимум зусиль, щоб першочергове завдання української фармацевтичної галузі – забезпечення громадян якісними, ефективними та безпечними лікарськими засобами,  було реалізовано за будь-яких умов.

Задля цього у тісній взаємодії з фармацевтичною та медичною спільнотами, з громадськими організаціями та міжнародними інституціями Держлікслужбою проводилась системна робота по оптимізації нормативно-правового регулювання роботи фармацевтичної галузі, поглиблювалась багаторівнева співпраця.

У 2023 році були прийняті розроблені Держлікслужбою важливі для вітчизняної галузі та громадянського суспільства регуляторні акти.

Це постанови Кабінету Міністрів України, якими лібералізовано вимоги до площ аптечних закладів, розташованих в сільській місцевості; створено правові передумови для організації та початку роботи мобільних аптечних пунктів; залучено аптечні заклади, розташовані в лікувально-профілактичних закладах, до державних програм з реімбурсації вартості важливих груп лікарських засобів.

Роботу щодо покращення фізичної доступності лікарських засобів для населення буде продовжено і в наступному році.

Колектив Держлікслужби вітає з Новим роком!

Віримо, що прийдешній 2024 рік стане роком Перемоги, добра та миру, та спрямовуємо всі зусилля на досягнення нашої спільної мети!

Бажаємо сил, щастя та здоров’я вам і вашим близьким і нехай у ваших оселях буде тепло, достаток і добробут!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Зустріч з представниками вітчизняної фармацевтичної індустрії

Наступна

Звіт за 25 - 29 грудня 2023 року