Меморандум про партнерство та співробітництво між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Державною прикордонною службою України

Опубліковано 31.03.2023 о 11:12

29 березня 2023 року підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Державною прикордонною службою України.

Держлікслужба і Держприкордонслужба уклали цей Меморандум задля об’єднання зусиль з протидії проникненню на територію України неякісних, фальсифікованих лікарських засобів, нелегальному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та незаконному введенню в обіг та надання на ринку медичних виробів.

Завдяки оперативним та скоординованим діям Держлікслужба та Держприкордонслужба убезпечать наших громадян від проникнення через кордони країни контрафактних лікарських засобів та медичних виробів. Ми спільно охороняємо громадське здоров’я від самих кордонів!   

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Департаментом контролю якості лікарських засобів та крові Держлікслужби прийнято участь у 31-му засіданні Комітету експертів з мінімізації ризиків для здоров'я населення спричинених фальсифікацією лікарських засобів та подібних злочинів (CD-P-PH/CMED)

Наступна

З 1 квітня рецептурні препарати відпускатимуться за електронним та паперовим рецептом