Начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Херсонській області відзначено почесною грамотою з нагоди Дня Незалежності України

Опубліковано 28.08.2023 о 13:00

Начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Херсонській області Владислава Данька  за сумлінну працю, відданість справі, значний особистий внесок у справу охорони здоров’я населення Херсонської області та активну громадянську позицію відзначено Почесною грамотою Голови Херсонської облдержадміністрації. Грамоту В.Даньку вручив начальник Херсонської ОДА Олександр Прокудін, зазначивши: «Незалежність – це передусім люди. Хто зараз на передовій, волонтерить, відбудовує розбите снарядами житло, вчергове лагодить перебиті мережі, працює в деокупованих громадах та робить все задля України».

Владислав Данько обіймає посаду керівника Держлікслужби та контролю за наркотиками у Херсонській області з 2010 року, багато років наполегливої праці він присвятив галузі охорони здоров’я, а саме забезпеченню населення якісними ліками і медвиробами.

У складний період для Херсонської області В.Данько не залишив херсонців, працював, підтримував, виконував свої обов’язки. Зараз продовжує роботу, спрямовану на відновлення порушених ланцюгів постачання, роботи аптечних закладів регіону.

Держлікслужба вітає Владислава Данька, нашого колегу з почесною відзнакою. Бажаємо здоров’я, наснаги, добробуту! Сподіваємось, що колектив  Держлікслужби у Херсонській області відновіть роботу у повному складі вже найближчим часом.

Віримо у Перемогу!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Підписано Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між Держлікслужбою та проєктом SAFEMed

Наступна

Звіт за 21 - 25.08.2023 року