Представники Держлікслужби взяли участь у Координаційному круглому столі, який проводило Міністерство економічного розвитку і торгівлі України під головуванням Першого заступника Міністра Нефедова М.Є.

Опубліковано 15.12.2017 о 00:00

 

14.12.2017 Мінекономрозвитку проведено Координаційний круглий стіл «Ринковий нагляд в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення» за участі представників Мульти-донорської платформи «The Professionals for Reform Support Mechanism» (PRSM), Мінекономрозвитку, Державної фіскальної служби України, органів державного ринкового нагляду, зокрема і Держлікслужби: Перший заступник Голови Цілина В.В., начальник відділу державного ринкового нагляду Козодой Ю.А., головний спеціаліст відділу державного ринкового нагляду Несторук В.В.

У вступному слові Перший заступник Міністра Нефьодов М.Є. зазначив, що  захід проводиться з метою побудови ефективних комунікаційних каналів між органами державного ринкового нагляду та органом доходів і зборів, а також аналізу проблем, що виникають під час здійснення державного ринкового нагляду та контролю продукції.

На заході представниками Мінекономрозвитку та PRSM були представлені наступні презентації щодо:

карти проблем у сфері державного ринкового нагляду;

моделі Координаційної Ради з державного ринкового нагляду;

інформаційних систем ринкового нагляду та навчання інспекторів;

механізму забезпечення права споживача на безпечну продукцію.

Також, представниками Держспоживслужби, Держлікслужби, Держпраці висвітлені актуальні проблеми, що виникають у процесі здійснення ринкового нагляду, зокрема маркування продукції, кадрові питання, навчання персоналу, фінансування з метою відбору зразків, застосування штрафних санкцій тощо.

За результатами обговорення учасниками круглого столу було прийнято рішення про співпрацю між головним регуляторним органом в сфері технічного регулювання та органами державного ринкового нагляду, органом доходів і зборів стосовно питань окреслених на зазначеному заході.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Голова Держлікслужби взяла участь у бізнес семінарі "Індія - глобальна сила у фармацевтиці. Надійний партнер для України"

Наступна

Голова Держлікслужби виступила на форумі правників