Представник Держлікслужби взяв участь у 11-му засіданні Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва

Опубліковано 22.06.2018 о 00:00

 

 

Начальник Управління державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів і протидії їх незаконному обігу Держлікслужби Ігор Стасюк взяв участь у одинадцятому засіданні Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва (далі — Комісія). Засідання Комісії проходило 17–20 червня 2018 року у м. Єрусалим під співголовуванням Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та Міністра з питань охорони навколишнього середовища, міністра у справах Єрусалиму та єврейської спадщини Держави Ізраїль Зеева Елькіна.

Сторони обговорили низку питань, що становлять  взаємний інтерес та за результатами роботи сторони висловили свою зацікавленість у активізації взаємовідносин у сфері охорони здоров’я і медицини та висловили намір сприяти співробітництву у наступних областях: фізична та психологічна реабілітація; надзвичайні ситуації; управління системою охорони здоров’я. Українська сторона висловила свою зацікавленість у вивченні досвіду Ізраїлю щодо регулювання обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

У ході засідання Комісії Ігор Стасюк провів робочу зустріч з посадовими особами Міністерства охорони здоров’я Ізраїлю. Учасники зустрічі обговорили низку питань, що становлять взаємний інтерес, зокрема, щодо контролю за обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, використання у медичних цілях лікарських засобів, що містять канабіноїди та організації заходів щодо запобігання витоку підконтрольних речовин до незаконного обігу.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Голова Держлікслужби Наталія Гудзь взяла участь у заслуховуванні звіту за результатами громадської експертизи діяльності з управління якістю процесів і послуг у Держлікслужбі

Наступна

Шановні колеги-державні службовці!