Підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між Держлікслужбою та Міноборони

Опубліковано 22.02.2024 о 10:58

21 лютого 2024 року підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Міністерством оборони України.

Держлікслужба і Міноборони уклали цей Меморандум з метою об’єднання зусиль з протидії нелегальному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та покращення доступу.

Представники Міноборони увійдуть до складу робочої групи, яка розглядає питання надання дозволу військовим частинам використовувати наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори для покращення медичної допомоги.

Минулого тижня Держлікслужба вже видала першу ліцензію на роботу в бойових умовах з наркотичними засобами та прекурсорами. Ця ліцензія дозволяє регульовано отримувати необхідні лікарські засоби для надання медичної допомоги пораненим військовослужбовцям на догоспітальному етапі.

Посилення співпраці та скоординовані дії Держлікслужби та Міноборони дозволять більш ефективно забезпечити необхідними ліками наших захисників та врегулювати обіг наркотичних засобів.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт за 12 - 16 лютого 2024 року

Наступна

Доставка ліків через Укрпошту: відбулася зустріч керівництва Держлікслужби та Укрпошти