Результати діяльності робочої групи з питань контролю якості лікарських засобів

Опубліковано 21.07.2014 о 00:00

 

Державна служба України з лікарських засобів інформує, що 15 липня 2014 року в приміщенні Держлікслужби України відбулося третє засідання робочої групи з питань контролю якості лікарських засобів за участі представників Міністерства охорони здоров’я України, ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України», громадських організацій та представників виробників і дистриб’юторів.

 

На даному засіданні робочої групи проводилося обговорення проекту наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Порядку здійснення державного контролю за якістю медичних імунобіологічних препаратів».

 

За результатами обговорення вирішено доопрацювати зазначений проект наказу та, після його погодження на черговому засіданні робочої групи, подати для розміщення на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

Крім того, за результатами попередніх засідань робочої групи Держлікслужба України направила до Міністерства охорони здоров’я України на опрацювання та погодження наступні проекти нормативно-правових актів:

 

        проект постанови «Про внесення змін до Порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну, стосовно активних фармацевтичних інгредієнтів та продукції «in bulk»;

 

        проект наказу МОЗ України «Про внесення змін до Інструкції про порядок контролю якості лікарських засобів під час оптової та роздрібної торгівлі»;

 

        проект наказу МОЗ України «Про внесення зміни до Порядку встановлення заборони (тимчасової заборони) та поновлення обігу лікарських засобів на території України».

 

Додатково інформуємо, що чергове засідання робочої групи з питань контролю якості лікарських засобів відбудеться 22 липня 2014 року о 10.30 годині в приміщенні Держлікслужби України.

 

 

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

МОЗ України інформує: єдиним обов'язковим документом, який підтверджує належність продукції до медичних виробів, є свідоцтво про державну реєстрацію медичного виробу.

Наступна

Оновлено персональний склад робочих груп