Спеціалісти Держлікслужби здійснили ознайомчий візит до суб’єкта системи крові Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради «Київський обласний центр служби крові»

Опубліковано 19.04.2024 о 14:10

19 квітня спеціалісти Держлікслужби відвідали суб’єкт системи крові Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради «Київський обласний центр служби крові» в м. Біла Церква.

Даний візит проводився в рамках установчого навчання для інспекторів Уповноваженого органу у сфері донорства крові та компонентів крові, функціонування системи крові, яке організоване спеціалізованою державною установою «Український центр трансплант – координації» за підтримки проєкту Європейського Союзу «Надання підтримки України в розвитку сучасної системи охорони здоров’я».

Під час візиту спеціалісти Держлікслужби ознайомились з організаційною структурою суб’єкта системи крові, ланцюгом переливання крові (донацією та заготівлею крові, підготовкою компонентів крові, зберіганням та розподілом) тощо.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Триває участь спеціалістів Держлікслужби в установчому навчанні для інспекторів Уповноваженого органу у сфері донорства крові та компонентів крові, функціонування системи крові

Наступна

Держлікслужба продовжує роботу щодо приведення українського законодавства до норм та стандартів ЄС