Фахівчиня Держлікслужби отримала звання «заслужений працівник фармації України»

Опубліковано 22.09.2020 о 11:36

Указом Президента України №396/2020 було відзначено державною нагородою працівницю Держлікслужби – Суворову Ірину Миколаївну з нагоди Дня фармацевтичного працівника.

Ірина Суворова – є директоркою Департаменту контролю якості лікарських засобів Держлікслужби у центральному апараті. У службі під керівництво Ірини підпадають питання здійснення державного контролю щодо забезпечення якості та безпеки лікарських засобів, а також контроль препаратів при ввезенні на митну територію України. Окрім того, її Департамент організовує та забезпечує в установленому порядку відбір зразків лікарських засобів для здійснення державного контролю їх якості; готуються рішення (розпорядження) Держлікслужби про заборону (зупинення) виробництва, реалізації (торгівлі), зберігання та застосування лікарських засобів, що не відповідають вимогам, визначеним нормативно-правовими актами/документами та багато іншої роботи.

Ірина Суворова відома також як виконуюча обов’язки Голови Держлікслужби у часи, коли контролюючий орган більше року перебував без очільника. Тоді у травні 2016 року Уряд прийняв рішення призначити на цю посаду пані Ірину.

Держлікслужба пишається своїми працівниками та ще раз вітає Ірину Миколаївну з державною нагородою!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Нагородження з нагоди Дня фармацевтичного працівника України

Наступна

7 жовтня 2020 відбулося засідання підкомітету Парламентської Асамблеї Ради Європи з питань громадського здоров’я та сталого розвитку