Шановні колеги та співвітчизники!

Опубліковано 31.12.2022 о 12:30

Завершується 2022 рік, який приніс нам чимало випробувань та викликів. Українці зустрічають 2023-й рік в умовах повномасштабної агресії проти України.

Незважаючи на складні випробування, які всі ми долаємо кожного дня, Держлікслужбою та її територіальними органами докладено максимум зусиль для забезпечення населення якісними, ефективними та безпечними лікарськими засобами та медичними виробами. Проводяться заходи, спрямовані на удосконалення контролю якості та безпеки лікарських засобів, медичних виробів, обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, моніторинг цін та асортименту в аптечних закладах, забезпечується інформування громадян,  надається сприяння роботі суб’єктам господарювання тощо. Працівники Держлікслужби та її територіальних органів пішли  на фронт для досягнення найважливішої цілі – Перемоги!

Також, протягом 2022 року Держлікслужба удосконалила міжсекторальну співпрацю, розвинула та поглибила міжнародні партнерські стосунки у фармацевтичній сфері, а також робила все можливе задля позбавлення членства росії  та її представників у міжнародних організаціях.

Новий рік – це завжди новий етап у житті, нові задуми та починання, але також – це привід осмислити події, що минають. Це свято надій та оптимізму, час великих очікувань, коли збуваються мрії! А мрії та цілі – це те, що надихають та дає сил рухатися вперед.

Нехай прийдешній 2023 рік, стане роком нових звершень, досягнень, добробуту, процвітання і найголовніше – роком Перемоги!  Бажаємо здоров’я вам і вашим близьким, любові і тепла, нових успіхів, гармонії та миру!

Щасливого Нового року!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

У Межигір’ї відкрито лабораторію з контролю якості лікарських засобів

Наступна

Звіт за 26-30.12 2022 року