16 жовтня 2019 року відбулось засідання підкомітету з навчання SUB-COMMITTEE ON TRANING міжнародної Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (PIC/S)

Опубліковано 17.10.2019 о 15:11

16 жовтня 2019  року відбулось засідання підкомітету з навчання SUB-COMMITTEE ON TRANING міжнародної Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (PIC/S)

Представники Держлікслужби беруть активну участь у роботі підкомітету з навчання SUB-COMMITTEE ON TRANING міжнародної Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій PIC/S.

16 жовтня 2019 року відбулось чергове засідання підкомітету (у форматі телеконференції). Одним з питань порядку денного засідання було проведення в Україні засідання Експертного Кола з питань належної практики дистрибуції Expert Circle on GDP.

Основними цілями роботи Expert Circle on GDP є:

  • розробка документів PIC/S щодо GDP;
  • розробка документа із запитаннями та відповідями для публікації на вебсайті PIC/S;
  • розробка та впровадження курсу підвищення кваліфікації для інспекторів GDP з питань вимог належної практики дистрибуції (зберігання та транспортування лікарських засобів; кваліфікація складських приміщень; вимоги до документів, персоналу, обладнання оптових компаній та інше).

Засідання експертів з питань GDP буде проведено у 2020 році в Києві під егідою Держлікслужби.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Представники Держлікслужби взяли участь в організованому Європейським Регіональним Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я семінарі на тему «Керівництво з належної практики дистрибуції (НПД) та досвід впровадження на національному рівні. Нова інформація у контексті НПД ЄС»

Наступна

Представники Держлікслужби взяли участь у роботі п'ятої науково-практичної конференції "Безпека та нормативно-правовий супровід лікарських засобів: від розробки до медичного застосування", присвяченій пам'яті професора, д.мед.н. Вікторова Олексія Павловича