26.05.2017 відбулася прес-конференція громадської організації «Вінницька обласна асоціація громадян хворих на цукровий діабет «Благовіст» щодо презентації соціального проекту "ДІАЄВРО-2017"

Опубліковано 29.05.2017 о 00:00

26 травня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулася прес-конференція громадської організації «Вінницька обласна асоціація громадян хворих на цукровий діабет «Благовіст» щодо презентації соціального проекту «ДІАЄВРО-2017»

Вінницька обласна асоціація громадян хворих на цукровий діабет «Благовіст» стала однією з 14-ти переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету.  «Благосвіт» презентувала соціальний проект «ДІАЄВРО-2017», який має на меті проведення Всеукраїнського відбіркового етапу до лав збірної України, навчально-тренувальних зборів та участь збірної України в Європейському чемпіонаті з футзалу (міні-футболу) «ДІАЄВРО-2017», який відбудеться в Румунії. Проект «ДІАЄВРО» впроваджується з 2012 року для популяризації спорту в середовищі громадян хворих на цукровий діабет. Цього року в чемпіонаті візьмуть участь 4 збірних команди з усієї України.

«З однієї сторони приємно, що на Вінниччині знову організовано проведення такого чемпіонату для громадян хворих на цукровий діабет, а з іншої прикро за те, що «ДІАЄВРО» не має загальнодержавного рівня та підтримки», – зазначив головний лікар Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру та президент «Вінницької обласної асоціації ендокринологів» Пилип Прудиус.

-Все заради наших дітей, адже від людини залежить, як вибудувати своє життя. Ми хочемо допомогти зрозуміти головне,  що цукровий діабет – це не хвороба, а стиль життя, – переконана голова громадської організації «Вінницька обласна асоціація громадян хворих на цукровий діабет «Благовіст» Лариса Грінченко.

Тренер команди по футзалу Анатолій Бегоян подякував організаторам чемпіонату за те, що дають змогу молодим людям, хворим на цукровий діабет, повірити у себе.

Чемпіонат «ДІАЄВРО-2017» покликаний привернути увагу влади й громадськості України та світу до проблеми цукрового діабету та фізичних навантажень як основного заходу профілактики захворювання.

Описание: https://www.vin.gov.ua/images/doc/vin/dep-ohor-zdor/IMG_0416.JPG

Описание: https://www.vin.gov.ua/images/doc/vin/dep-ohor-zdor/IMG_0418.JPG

Описание: https://www.vin.gov.ua/images/doc/vin/dep-ohor-zdor/IMG_0420.JPG

Описание: https://www.vin.gov.ua/images/doc/vin/dep-ohor-zdor/IMG_0425.JPG

26.05.2016

Прес-служба ДОЗ ОДА 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Інформація щодо початку підготовки наради з проблемних питань виготовлення лікарських засобів в умовах аптеки

Наступна

Один раз зігріте добром серце – не захолоне ніколи