Проект наказу Міністерства охорони здоров'я України "Про внесення змін до Правил утилізації та знищення лікарських засобів"

Опубліковано 17.09.2018 о 00:00

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту наказу МОЗ України
«Про внесення змін до Правил утилізації та знищення лікарських засобів»

 

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі – Держлікслужба) пропонує для публічного обговорення проект наказу «Про внесення змін до Правил утилізації та знищення лікарських засобів» (далі – проект наказу).

 

Проект наказу розроблено відповідно до статті 23 Закону України «Про лікарські засоби», Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267, з метою удосконалення порядку утилізації та знищення неякісних, фальсифікованих та незареєстрованих лікарських засобів, у тому числі тих, термін придатності яких закінчився.

 

Проект наказу та пояснювальна записка до нього оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держлікслужби в мережі Інтернет https://www.diklz.gov.ua.

 

Пропозиції та зауваження до проекту наказу просимо надсилати до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками протягом місяця у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: 03115, м. Київ, проспект Перемоги, 120-А, Управління якості лікарських засобів                 (e-mailromanenko@dls.gov.ua).

 

Консультант: Романенко Костянтин Всеволодович (044)422-55-76.

 

 

 

Наказ утилізація з додатком

 

Порівняльна таблиця

 

Пояснювальна записка

 

АРВ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку