Аналітична довідка про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області у ІV кварталі 2020 року

Опубліковано 04.01.2021 о 11:17

На виконання наказу Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками від 29.12.2016 року № 10-Адм (зі змінами) «Щодо звітності про стан роботи зі зверненнями громадян», виконання Указу Президента України від 07.02.2008р. №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до врядування» Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області (далі – Служба) надає інформацію про звернення та скарги громадян, які надійшли в Службу в ІV кварталі 2020 року.

 У ІV кварталі 2020 року до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області надійшло 2 звернення.

  1. Звернення надійшло поштою, первинне у вигляді пропозиції, колективне, категорія автора у листі не вказана, за соціальним станом підприємці. Звернення розглянуто, дано роз’яснення. Адресату дана відповідь в установлений законом термін.
  2. Звернення надійшло з Тернопільської ОДА, первинне, у вигляді скарги на урядову телефонну «гарячу лінію», індивідуальне, категорія автора у листі не вказана, соціальний стан теж. Звернення розглянуто, надано роз’яснення скаржнику у письмовому вигляді в установлений законом термін. Поінформовано Тернопільської ОДА щодо вжитих заходів.

У порівнянні з аналогічним періодом 2019 року кількість звернень збільшилась.

 

І. Основні питання, що порушуються у зверненнях:

У ІV кварталі 2020 року у зверненнях порушені питання роботи аптечного закладу та наявність у реалізації хірургічних медичних масок.

У ІV кварталі 2019 року у зверненні порушено питання відкриття аптечного закладу у сільській місцевості.

 

ІІ. Характеристика звернень:

  1. За формою надходження:

1 поштою, 1 через органи влади.

  1. За ознакою надходження:

2 звернення первинні.

  1. За видами:

1 звернення пропозиція, 1 звернення скарга.

  1. За статтю авторів звернень:

1 із авторів звернення жіночої статі, 2 автори чоловічої статі.

  1. За суб’єктом:

1 звернення – колективне,

1 звернення – індивідуальне.

  1. За типом:

1 звернення письмове, 1 звернення на урядову телефонну «гарячу лінію».

  1. За категоріями авторів звернень:

1 звернення інші категорії.

  1. За соціальним станом автора звернення:

2 автори підприємці, 1 автор не встановлений.

     9.За результатами розгляду:

2 звернення дано роз’яснення.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Аналітична довідка про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області у ІІІ кварталі 2020 року

Наступна

Аналітична довідка про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області у 2020 році