Звіт про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області за ІІІ квартал 2019 року

Опубліковано 07.10.2019 о 15:08

За ІІІ квартал 2019 року до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області надійшло 5 звернень від громадян. 

І. Характеристика звернень

За формою надходжень звернень:

від громадян поштою – 1 

від громадян на особистому прийомі – 1

через органи влади (з них від Держлікслужби – 1) – 3

За ознакою надходження:

первинне – 5

За видами:

пропозиції – 1

заяви (клопотання) – 1

скарга – 

За статевим розподілом авторів звернень:

жіноча – 4 

чоловіча – 1

За суб’єктом:

індивідуальні – 5

 За типом:

лист – 5 

За категоріями авторів звернення:

інші категорії – 5

За соціальним станом  авторів  звернення:

пенсіонер – 2

інші – 3

За результатами розгляду:

вирішено позитивно – 1

дано розʼяснення – 2 

переслано з належністю – (Звернення, що пересилається за належністю відповідно до статті 7 Закону України “Про звернення громадян”)

у стадії розгляду – 1

ІІ. Основні питання, що порушуються у зверненнях громадян:

питання якості лікарських засобів – 2

питання роботи аптечних закладів  – 2

інше – 1

 Звернення громадян, які надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області, розглянуто  у строки, визначені Законом України «Про звернення громадян».

Особистий прийом громадян керівництвом Служби проводиться згідно із затвердженим графіком. Інформація розміщена у приміщенні Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області.

Таким чином, одним з основних завдань Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області залишається своєчасне реагування на проблемні питання, порушені у зверненнях громадян, виявлення причин, що породжують їх надходження, усунення наявних порушень і недоліків із заявлених питань, а також реалізацію конституційних прав, свобод людини й громадянина, які є головними основами демократичної, соціально-правової держави.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області за ІІ квартал 2019 року

Наступна

Звіт про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області за ІV квартал 2019 року