Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області у 2022 році

Опубліковано 15.02.2023 о 09:59

На виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» у Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області здійснювались заходи, спрямовані на всебічний розгляд звернень громадян, оперативне вирішення порушених в них питань.

В 2022 року до Служби надійшло та було опрацьовано 7 звернень громадян, із звернень –3 складають заяви (42,9)% та 4 скарги (57,1%), які  надійшли  безпосередньо від громадян поштою, електронною поштою. Всі звернення є індивідуальними (100%).

         Всього у 2022 року до Служби звернулось 4 громадян. За типом надходження звернення, що надійшли, є листами – 7 (100%). Із відповідними зверненнями до Служби звернулися 2 чоловіка (50%) та 2 жінки (50%), із них зі зверненням що потребує соціального захисту і підтримки звернулася особа з  інвалідністю II групи. Від жителів м. Рівне надійшло 6 звернень (85,7%) та 1 звернення (14,3%) від жителя Рівненської області.

Питання які порушувалися у зверненнях 1-щодо обігу лікарських засобів, 1-щодо роботи аптечних закладів, 1-щодо якості лікарського засобу, та 4- щодо забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізація прав і свобод громадян, запобігання дискримінації.

П’ять звернень громадян розглянуті Службою у строки, визначені Законом України «Про звернення громадян» та надано відповідь – роз’яснення, та два звернення надіслано на розгляд за належністю іншим установам.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області у IV кварталі 2022 року

Наступна

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області у I кварталі 2023 року