Звіт про розгляд звернень громадян, що надійшли в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області за ІV-й квартал 2023 р

Опубліковано 01.01.2024 о 10:55

 

Звіт

про розгляд звернень громадян, що надійшли в Державну службу з лікарських засобів  та контролю за наркотиками у Волинській області за ІV-й квартал 2023 р.

 

На виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» та наказу Держлікслужби від 29.12.2016р. «Щодо звітності про стан роботи зі зверненнями громадян» вживаються заходи для підвищення ефективності роботи із забезпечення всебічного розгляду звернень громадян та порушених у них проблемних питань щодо оперативного їх вирішення, задоволення законних прав та інтересів громадян. Забезпечується можливість громадян одержати детальну інформацію щодо оформлення письмового звернення, готуються своєчасні аргументовані відповіді та надаються компетентні роз’яснення.

У Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області проводиться системна робота із забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення, задоволення законних вимог заявників, реального поновлення порушених конституційних прав громадян та запобігання у подальшому таких порушень.

У четвертому кварталі 2023року до Державної служби з лікарських  засобів та контролю за наркотиками у Волинській області звернення від громадян не надходили.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт про розгляд звернень громадян, що надійшли в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області за ІІІ квартал 2023 року

Наступна

Звіт про розгляд звернень громадян, що надійшли в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області за 2023 р.