Звіт про розгляд звернень громадян, що надійшли в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області за 2023 р.

Опубліковано 01.01.2024 о 10:56

 

Робота зі зверненнями громадян Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області  здійснюється відповідно до вимог статті 40 Конституції України, Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України  від 07 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»» та наказу Держлікслужби від 29.12.2016р. «Щодо звітності про стан роботи зі зверненнями громадян» з метою забезпечення реалізації конституційного права кожного громадянина України на звернення та задоволення законних прав і інтересів, упередження виникнення непорозумінь та конфліктних ситуацій, всебічного розгляду кожного звернення громадянина, проведення роз’яснювальних консультацій, прозорості в роботі, формування позитивного іміджу податкових органів.

         Питання роботи зі зверненнями громадян, організації їх особистого прийому є одним із пріоритетних напрямів Служби. Право на звернення є важливим конституційно-правовим засобом захисту та однією із організаційно-правових гарантій дотримання прав і свобод громадян.

У Службі проводиться системна робота із задоволення законних вимог заявників, реального поновлення порушених конституційних прав громадян та запобігання у подальшому таких порушень.

Протягом 2023року до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області звернення від громадян не надходили.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт про розгляд звернень громадян, що надійшли в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області за ІV-й квартал 2023 р

Наступна

про розгляд звернень громадян, що надійшли в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області за І-й квартал 2024 р.