Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області шукає в свою команду Головного спеціаліста Сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Опубліковано 23.01.2024 о 11:15

Завдання, які очікують на Головного спеціаліста:

  1. Виконання завдань і функцій, покладених на сектор;
  2. Здійснення державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарської діяльності — далі СГД незалежно від форм власності вимог законодавства щодо :

 – якості та безпеки лікарських засобів, у тому числі тих, що містять наркотичні засоби, психотропні речовини та їх прекурсори, отруйні та сильнодіючі засоби (далі – підконтрольні речовини), медичних імунобіологічних препаратів (далі – лікарські засоби) на всіх етапах обігу;

 – порядку відпуску лікарських засобів з аптечних закладів;

 – виконання ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами.

 – державного ринкового нагляду у сферах медичних виробів, медичних виробів для діагностики in vitro та активних медичних виробів, які імплантують (далі – медичні вироби)

  1. Здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Черкаську область.
  2. Здійснення передліцензійних перевірок суб’єктів господарювання

 

Обов’язкові вимоги: 

  • громадянство України;
  • вища освіта, не нижче бакалавра, молодшого бакалавра (бажано фармація, промислова фармація, хімія);
  • вільне володіння державною мовою.

Умови оплати праці:

  • посадовий оклад – 13 663 грн.;
  • надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;
  • надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (із змінами).

 

Умови відбору та призначення на посаду:

  • призначення на посаду строкове до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не більше ніж 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Ми чекаємо на резюме кандидатів на електронну адресу dls.ck@dls.gov.ua.

За результатами опрацювання резюме, ми відберемо ті, які відповідають нашому запиту, та запросимо відібраних кандидатів на співбесіду з начальником Служби.

*Надсилаючи резюме, Ви надаєте згоду на обробку та зберігання своїх персональних даних.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області шукає в свою команду Завідувача Сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області шукає в свою команду Головного спеціаліста з питань діловодства та архіву