Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області шукає в свою команду Головного спеціаліста з питань діловодства та архіву

Опубліковано 27.03.2024 о 13:28

Завдання, які очікують на Головного спеціаліста:

 

  1. Ведення в установленому порядку оперативного розгляду документів, що надходять до Служби, передання керівництву на розгляд, формування автоматизованої бази даних кореспонденції СЕД «MEGAPOLIS. Документообіг»:

 – реєструє вхідну та вихідну кореспонденцію;

– реєструє заяви, звернення громадян, формує справи для подальшого зберігання.

Забезпечення контролю за вчасною підготовкою документів відповідно до резолюції керівництва Служби.;

  1. Розробка і впровадження інструкції з діловодства та номенклатури справ в Службі.
  2. Залежно від строків зберігання документів здійснює повне або часткове оформлення справ. Систематизація документів у справах постійного зберігання, у справах з кадрових питань (особового складу) та здійснення повного оформлення документів (зшивання справ та оформлення обкладинок).
  3. Ведення встановленої звітно-облікової документації (плани, звіти з питань діловодства та архіву) відповідно до вимог законодавчих, нормативно-правових актів
  4. Здійснення реєстрації та обліку документів з грифом “Для службового користування” та контроль за їх зберіганням; забезпечує контроль за дотриманням працівниками Служби вимог законодавчих, нормативно-правових актів, що регламентують організацію та ведення діловодства для документів «Для службового користування».

 

Обов’язкові вимоги: 

  • громадянство України;
  • вища освіта, не нижче бакалавра, молодшого бакалавра;
  • вільне володіння державною мовою.

Умови оплати праці:

  • посадовий оклад – 10 309 грн.;
  • надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу» та «Прикінцевих положень» Закону про державний бюджет.

 

Умови відбору та призначення на посаду:

  • призначення на посаду строкове до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не більше ніж 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Ми чекаємо на резюме кандидатів до 29 березня 2024 року на електронну адресу dls.ck@dls.gov.ua.

За результатами опрацювання резюме, ми відберемо ті, які відповідають нашому запиту, та запросимо відібраних кандидатів на співбесіду з начальником Служби.

*Надсилаючи резюме, Ви надаєте згоду на обробку та зберігання своїх персональних даних.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області шукає в свою команду Головного спеціаліста Сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів