Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 03.06.2021 № 23-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії “Б”»

Опубліковано 04.06.2021 о 11:17

ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ

ЗА НАРКОТИКАМИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 

Н А К А З

 

03.06.2021

 

           м. Одеса

 

23-к

 

 

Про оголошення конкурсу

на зайняття посади

державної служби категорії «Б»

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246 зі змінами

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття посади державної служби категорії «Б» – завідувач сектору бухгалтерського обліку та економіки – головний бухгалтер Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області.

 

  1. Затвердити умови проведення конкурсу, що додаються.

 

  1. Головному спеціалісту з питань персоналу Велітченко І.М. забезпечити оприлюднення оголошенням про проведення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства з питань державної служби та на офіційному веб-сайті Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою. 

 

 

В.о. начальника Служби

 

В.В. Ляшенко-Щербакова

наказ

УМОВИ проведення конкурсу на посаду завідувач сектору бухгалтерського обліку та економіки – головний бухгалтер

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 02.01.2020 № 01-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади категорії “В”»

Наступна

Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 17.06.2021 № 29-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії “Б”»