Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 02.01.2020 № 01-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади категорії “В”»

Опубліковано 02.01.2020 о 16:03

ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ

ЗА НАРКОТИКАМИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

 

02.01.2020 м. Одеса № 01-к

 

Про оголошення конкурсу

на зайняття посади категорії «В»

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 25 березня 2016 року № 246

 

НАКАЗУЮ:

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – головного спеціаліста сектору документообігу, інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області.
  2. Затвердити умови проведення конкурсу, що додаються.
  3. Головному спеціалісту з питань персоналу Ткаченко М.В. забезпечити оприлюднення оголошення про проведення Конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та на офіційному веб-сайті Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області.
  4. Провести Конкурс на вищезазначену посаду державної служби 16 січня 2020 року.
  5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Т.в.о. начальника служби                                                                                                  Л.М.Руссєва  

 

Умови проведення конкурсу на посаду головного спеціаліста сектору документообігу, інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області категорії «В»

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 19.11.2019 № 32-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади категорії "Б"»

Наступна

Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 03.06.2021 № 23-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії “Б”»