Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 23.10.2021 № 70-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії “В”»

Опубліковано 27.10.2021 о 17:37

ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ

ЗА НАРКОТИКАМИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

                                                                                     НАКАЗ

23.10.2021                                                                     м. Одеса

 

 

№ 70

 

 

Про оголошення конкурсу на заняття посади головного спеціаліста з питань інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення

 

 

Відповідно до статей 22, 23 Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246 (в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 р. № 648)  

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття посади державної служби категорії “В” – головного спеціаліста з питань інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області.
  2. Затвердити умови проведення повторного конкурсу на зайняття посади, зазначеної у п. 1 цього наказу, що додаються.
  3. Оприлюднити інформацію про оголошення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби та офіційному веб-сайті Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області.
  4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

          

Т.в.о. начальника Служби                                                                          Лариса РУССЄВА

 

Наказ №70-к від 23.10.2021

УМОВИ проведення конкурсу

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 26.10.2021 № 73-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії “В”»

Наступна

Наказ Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області від 25.10.2021 № 72-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії “В”»