Наказ Держслужби від 29.10.2018 №22-К “Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад”

Опубліковано 30.10.2018 о 09:03

   УМОВИ (головний спеціаліст сектору

бухгалтерського обліку та економіки)

 

  ДЕРЖЛІКСЛУЖБА

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ
ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ
У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 НАКАЗ

 

29 жовтня 2018 року                                                                м. Миколаїв                                                                                  № 22-К

 

Про оголошення конкурсу  на зайняття вакантної посади

 

Відповідно до вимог статей 20, 22, 23 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VІІІ та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби»

 

НАКАЗУЮ:

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В», головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та економіки Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області.     
  2.  Наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади розмістити на офіційному сайті Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області після розміщення відповідного оголошення та умов проведення конкурсу на зайняття вакантної посади на офіційному веб-сайті Нацдержслужби.
  3.  Встановити строк подання документів для участі в конкурсі – 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу.
  4.  Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В», головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та економіки Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області відповідно до спеціальних вимог (додаються).  
  5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.                                                                                                                                                                                   

 

В.о. начальника служби                                                                                                                                                                                                           А.П. Ковальчук

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Наступна

Наказ Держслужби від 09.09.2019 №29-К "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади"