Оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» заступника начальника відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Опубліковано 12.10.2021 о 09:46

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ

ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

 

07 жовтня 2021 року                          Мирноград,                                             52 – к

            Донецька область

Про оголошення конкурсу

на зайняття вакантної

посади державної служби

Відповідно до Закону України «Про державну службу», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби» від 23 лютого 2021 року №1285-ІХ, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року  № 246 (зі змінами)

НАКАЗУЮ:

  1. ОГОЛОСИТИ конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» заступника начальника відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.
  2. ЗАТВЕРДИТИ умови проведення конкурсу на зайняття посади державної служби, зазначеної у пункті 1 цього наказу, що додаються.
  3. Головному спеціалісту з питань персоналу (Холодній Ю.О.) забезпечити оприлюднення цього наказу та умов проведення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та на офіційному вебсайті Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області.
  4. Конкурсній комісії Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області з проведення конкурсного відбору на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б» провести конкурс на посаду, зазначену у пункті 1 цього наказу.
  5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник

 

Ірина СУШАРИНА

умови проведення конкурсу на вакансію заступник начальника відділу

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області

Наступна

Оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»