Випуск студентів у 2024 році: фармацевти-заочники отримали дипломи

Опубліковано 21.02.2024 о 12:58

14 лютого 2024 року Івано-Франківський національний медичний університет вручив путівки у самостійне професійне життя п’ятдесяти сімом  випускникам ОПП «Фармація, промислова фармація» заочної форми навчання.

Захід розпочався вшануванням пам’яті захисників і захисниць, мирних жителів України, які віддали своє життя внаслідок російської збройної агресії. Слова вдячності на адресу воїнів ЗСУ за можливість бути на своїй землі, у власній домівці, навчатися, працювати, жити і любити звучали у кожному виступі, як і побажання миру та припинення війни на умовах України.

Відкрив випускну Вчену раду виконувач обов’язків ректора ІФНМУ, професор Руслан Козовий, який від імені ректорату й усього колективу університету привітав випускників, їх батьків, присутніх дітей та рідних та подякував за вибір свого часу ІФНМУ як закладу для здобуття подекуди вже другої, а то й третьої вищої освіти.

Своєю історією про заочну форму здобуття освіти поділився з присутнім новообраний ректор, заслужений лікар України, професор Роман Яцишин, який за дорученням тодішнього ректора ІФНМУ, академіка Євгена Нейка стояв біля витоків її запровадження на фармацевтичному факультеті та був заступником декана саме цього факультету. Роман Іванович, зазначивши, що абітурієнти міста з найвищими балами обирають ІФНМУ, запросив випускників до продовження навчання в університеті на етапі післядипломної освіти, а також до популяризації альма-матер серед друзів, знайомих, рідних.

 З  результатами останнього випробування присутніх познайомила голова Екзаменаційної комісії, начальниця Держлікслужби в Івано-Франківській області Надія Шпур, відзначивши, що випускники 2024 року показали добрі результати як теоретичної, так і практичної додипломної підготовки і можуть бути рекомендованими для продовження навчання в інтернатурі.

На закінчення свого виступу Надія Тарасівна побажала вже колегам:

«Любові Вам до своєї професії, необхідності дорожити своєю репутацією, вдячності до своїх батьків і наставників. Не забувайте рідний університет, примножуйте славу України своїми діями. Живіть, працюйте, любіть і за тих, хто віддав своє життя за наше з вами завтра».

Уже традиційно випускники ІФНМУ відмовилися від квітів, натомість склали пожертву на підтримку волонтерського проєкту фармацевтичного факультету «Ліки для військових, виготовлені руками студентів, інтернів, працівників ІФНМУ».

 

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Роздрібна торгівля лікарськими засобами через мобільні аптечні пункти

Наступна

Підсумки діяльності Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області за 2023 рік