Головні спеціалісти Служби провели ознайомчі візити в аптечних закладах області

Опубліковано 08.07.2022 о 10:46

  «В аптечних закладах наявні лікарські засоби L-тироксину, еутироксу, розчини і таблетовані препарати йоду в достатній кількості.

   Аптеки, що мають договір з Національною службою здоров’я України на відповідний тип програми (Інсуліни, «Доступні ліки») належно забезпечені препаратами інсуліну, серцево-судинних захворювань, бронхіальної астми, діабету ІІ типу, нецукрового діабету, епілепсії, розладів психіки та поведінки. На період дії воєнного стану «Доступні ліки» та інсулін можна отримати як за електронним, так і за паперовим рецептам», – розповіли головні спеціалісти сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

   Спілкуючись з відвідувачами, з’ясовано, що відбулось підвищення цін. Скарг стосовно якості лікарських засобів не було.

   Від початку воєнного стану в аптечних закладах ціни на лікарські засоби та медичні вироби зросли з об’єктивних причин, на даний момент ціни стабільні і не підвищуються.

   До слова, головні спеціалісти сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів провели ознайомчі візити в аптечних закладах міста Тернополя та Тернопільської області: ТОВ «Подорожник Тернопіль» Аптека №31 ПОДОРОЖНИК мережа аптек, м.Тернопіль, вул. Бродівська, 4а;Товариство з обмеженою відповідальністю “КОНАКА ФАРМ”  Аптека №37, м.Тернопіль, вул. Збаразька, 2а; Тернопільське обласне виробничо-торгове аптечне об’єднання Аптека №168 м.Тернопіль, вул. Бродівська, 5; Товариство з обмеженою відповідальністю “ДЖЕРЕЛА РОДИННОГО ЗДОРОВ`Я” Аптека №10, м.Тернопіль, вул. Симоненка В., 2а Фізична особа – підприємець Семерез Ірина Олександрівна Аптека №1, м.Тернопіль, вул. Коновальця, 21, прим.85 Товариство з обмеженою відповідальністю “АВЕРСІ” Аптека №4, м.Тернопіль, пр-т Злуки, 4, прим.143.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Головні спеціалісти Служби провели ознайомчі візити в аптечних закладах області

Наступна

Суб’єктам господарювання, які здійснюють виробництво лікарських засобів, оптову, роздрібну торгівлю лікарськими засобами