Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області щодо подання СГД заяв, повідомлень про зміни до органу ліцензування

Опубліковано 03.06.2019 о 15:06

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області звертає увагу суб’єктів господарювання, які провадять діяльність з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової або роздрібної торгівлі лікарськими засобами згідно з отриманою ліцензією, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 р. № 929 (Ліцензійні умови), у разі ліквідації (припинення) ліцензіатом місця провадження господарської діяльності, за яким провадилася діяльність, зобов’язані протягом семи робочих днів від дня ліквідації такого місця провадження господарської діяльності подати до органу ліцензування заяву про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань у зв’язку із припиненням діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами за певним місцем її провадження (додаток 15 до Ліцензійних умов).

У разі закриття місця провадження господарської діяльності для проведення ремонтних робіт, технічного переобладнання чи інших робіт, пов’язаних з веденням певного виду господарської діяльності згідно з цими Ліцензійними умовами, ліцензіат письмово повідомляє про це орган ліцензування та територіальний орган органу ліцензування за місцезнаходженням аптечного закладу не пізніше ніж за десять робочих днів від дати початку цих робіт.

Не допускається виробництво та зберігання лікарських засобів у приміщеннях місць провадження діяльності, які закриті для проведення ремонтних робіт, технічного переобладнання чи інших робіт.

У разі відновлення роботи місця провадження діяльності після проведення ремонтних робіт, технічного переобладнання чи інших робіт ліцензіат зобов’язаний письмово повідомити про це орган ліцензування та територіальний орган органу ліцензування за місцезнаходженням аптечного закладу не пізніше ніж за десять робочих днів від дати відновлення роботи.

Заява про анулювання ліцензії оформлюється та подається до органу ліцензування за формою, встановленою у додатку 22 до Ліцензійних умов.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області інформує, що з 28.05.2019 року набула чинності постанова КМУ від 03.04.2019 р. № 426 «Про референтне ціноутворення на деякі лікарські засоби, що закуповуються за бюджетні кошти»

Наступна

Щодо дотримання температурних умов під час зберігання ліків у закладах охорони здоров’я