Засідання колегії Одеської ОДА

Опубліковано 02.07.2021 о 11:32

          29 червня 2021 року відбулось засідання колегії Одеської обласної державної адміністрації  під головуванням Сергія Гриневецького голови Одеської ОДА та за участю в.о.начальника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області Валерії Ляшенко-Щербакової, начальника кримінальної поліції ГУНПУ в Одеській області Олександра Ганжа, начальника УСБУ в Одеській області Віктора Доровського, начальник УБН в Одеській області ДБН НПУ Сергія Вереітіна.

          На засіданні розглянуто питання попередження та припинення незаконної реалiзацiї лiкарських засобів, виявлення та перекриття каналiв надходження фальсифікованих медичних препаратів.

          Валерія Валеріївна виразила свою стурбованість станом справ, пов’язаним із незаконним розповсюдженням лікарських засобів поза аптечних закладів. Окремою актуальною проблемою у зазначеному напрямку є порушення працівниками фармацевтичної галузі та лікарями медичних закладів встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

З метою оптимізації спільної діяльності державних органів влади щодо незаконної реалiзацiї лiкарських засобів створено профільну робочу групу до складу якої увійшли головні спеціалісти Держлікслужби в Одеській області, представники ГУНПУ в Одеській області, Управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області, Управління стратегічних розслідувань в Одеській області, Управління СБУ в Одеській області, ГУ Держпраці в Одеській області та Департаменту охорони здоров’я ОДА.

          Голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький наголосив, що цю ситуацію треба виправляти не тільки спільними, узгодженими, системними, професійними діями представників державної влади та органів місцевого самоврядування, а й проведенням активної просвітницької роботи серед населення.

          Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області висловлює подяку Голові Одеської ОДА Сергію Гриневецькому за те, що звернули увагу на зазначені питання та на засіданні колегії прийняли рішення всіляко сприяти та допомогати у вирішенні цих проблем на рівні міста та області задля здоров’я та процвітання української нації.

https://www.facebook.com/1467893750195185/posts/2936313953353150/?d=n

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

ВІТАЄМО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Наступна

Меморандум про співпрацю з Державною службою України з питань праці