Повідомлення про зміну даних у ліцензіата

Опубліковано 04.12.2023 о 13:17

Керівникам суб`єктів господарювання,    які здійснюють виробництво

(виготовлення) в умовах аптеки,

оптову та  роздрібну торгівлю лікарських

 засобів в Миколаївській області

        Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області  звертає вашу увагу ліцензіатів, що відповідно до пункту 31 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), затверджених постановою КМУ від 30.11.2016 № 929 ліцензіат зобов’язаний повідомляти орган ліцензування про всі зміни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії. У разі виникнення таких змін ліцензіат зобов’язаний протягом місяця подати до органу ліцензування відповідне повідомлення в письмовій формі.

    Повідомлення складається у довільній формі, повинно мати всі необхідні реквізити (вихідний номер, дату складання документу, підпис керівника та ін.) відповідно до вимог діловодства щодо офіційного листування та відображати ті дані, які змінились. Повідомлення повинні містити найменування та ідентифікаційний код ліцензіата – юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові та реєстраційний номер облікової картки платника податків ліцензіата – фізичної особи – підприємця згідно з відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань. До повідомлення слід додавати документи, що підтверджують відповідні зміни.  

Порушення ліцензіатом установленого строку повідомлення органу ліцензування про зміну відомостей, зазначених у заяві та документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії тягне за собою накладення штрафу від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 4250 грн до 8500 грн).

З огляду на зазначене пропонуємо, в разі виникнення змін дотримуватись строків надання повідомлень.

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Робоча зустріч з представниками суб’єктів господарювання

Наступна

Подання документів до Держлікслужби