Робоча зустріч з представниками суб’єктів господарювання

Опубліковано 24.11.2023 о 11:34

23.11.2023 року керівництвом Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області (далі Служба) проведена робоча зустріч з представниками суб’єктів господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами а також Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Тема зустрічі –  забезпечення доступності населення сільської місцевості регіону, зокрема мешканців деокупованих територій, до забезпечення лікарськими засобами. 

Присутнім доведено останні зміни до Ліцензійних умов провадження відповідного виду діяльності спрямованих на покращення стану забезпечення мешканців сільської місцевості лікарськими засобами.

Учасники зустрічі обговорили можливі шляхи реалізації та впровадження обговорюваних змін, пов’язані з цим проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення. За результатами зустрічі прийнято рішення спільно опрацювати зазначені питання, подати до Служби письмові пропозиції, з подальшим їх узагальненням та доведенням до відома Держлікслужби. Робота в цьому напрямку триває.   

    Також учасниками обговорено питання готовності аптечних закладів до зимового періоду провадження діяльності в умовах воєнного стану та можливого відключення електроенергії.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

До всесвітнього тижня боротьби з антибіотикорезистентністю

Наступна

Повідомлення про зміну даних у ліцензіата