Проведено навчальний семінар для уповноважених осіб окремих лікувально-профілактичних закладів області на тему: «Вимоги до маркування та супровідних документів  до медичних виробів»

Опубліковано 23.06.2023 о 13:06
   
       16.06.2023 року Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області  проведено навчальний семінар для уповноважених осіб окремих лікувально-профілактичних закладів області на тему: «Вимоги до маркування та супровідних документів  до медичних виробів».
       На даному семінарі також були розглянуті інші питання здійснення ринкового нагляду, зокрема щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог чинного законодавства.
   Оскільки актуальність теми викликала зацікавленість працівників інших лікувальних закладів, з метою підвищення рівня компетентності осіб, відповідальних за закупівлю та прийом медичних виробів у лікувально-профілактичних закладах, Службою планується  проведення аналогічних заходів з метою обговорення актуальних питань щодо ринкового нагляду.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Про зберігання лікарських засобів у літній період

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області нагадує правила здійснення вхідного контролю якості лікарських засобів у лікувально-профілактичних закладах