Підписано Меморандум про співпрацю

Опубліковано 29.02.2024 о 13:02

29.02.2024 року між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області (далі – Служба) та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області (далі Головне управління) укладено Меморандум про співпрацю.

У зустрічі з приводу підписання Меморандуму взяли участь начальник Служби Юрій Гальченко та виконуюча обов’язки начальника Головного управління Ірина Циган, заступник начальника Служби – начальник відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Леся Стадніченко та заступник начальника управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами – начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду Наталя Шамовська.  

Меморандумом передбачена співпраця у сфері обігу лікарських засобів та виробів медичного призначення спрямована на покращення охорони здоров’я населення Миколаївської області.

Особливу увагу сторони Меморандуму приділяють співпраці у сфері здійснення державного ринкового нагляду, а також державному контролю цін у сфері обігу лікарських засобів в межах повноважень. Формат співпраці передбачає обмін досвідом за напрямами діяльності, обмін інформацією, побудову відносин на основі принципів рівності та чесного партнерства, в межах компетенції та в установленому чинним законодавством України порядку.     

Керівниками Служби та Головного управління Юрієм Гальченком та Іриною Циган позитивно оцінено результати та набутий досвід спільних заходів в рамках виконання постанови Кабінету Міністрів України  від 25 грудня 1996 р. № 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”  (із змінами внесеними постановою КМУ від 06.03.2022 р.  № 223) та розпорядження Миколаївської обласної військової адміністрації від 15.03.2022 за № 89-р «Про забезпечення контролю за встановленням суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі цін на деякі товари на території Миколаївської області».  

Укладений Меморандум та проведена зустріч не тільки констатує вже наявні напрацювання щодо співпраці та взаємодії, але й відкриває нові більш глибокі перспективи на майбутнє

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Щодо укладання договорів з НЗСУ

Наступна

В Миколаївській області відкрито МАП