Регуляторний орган Бразилії інспектував українського виробника

Опубліковано 09.10.2017 о 00:00


З 02 по 05 жовтня 2017 року інспекторами національного агентства по нагляду за здоров’ям Бразилії Agência Nacional de Vigilância Sanitária (ANVISA) проведена інспекція виробництва стерильних медичних виробів виробничої дільниці компанії ТОВ «ЮРІЯ-ФАРМ», що розташована в м. Черкаси, за участі представників ТОВ «ЮРІЯ-ФАРМ» і Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Інспекція проводилась з метою підтвердження відповідності умов виробництва стерильних медичних виробів ІІІ класу безпеки на основі гіалуронової кислоти національним вимогам належної виробничої практики Бразилії щодо медичних виробів – GMP Requirements for Medical Devices RDC 16/2013.

Проходження даної інспекції та отримання Сертифікату відповідності дасть можливість українському виробнику ТОВ «ЮРІЯ-ФАРМ» реалізовувати на ринку Федеративної Республіки Бразилія медичні вироби вітчизняного виробництва.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками впроваджується в експлуатацію уніфікована система управління та аналізу в сфері обігу наркотиків - "УСУАН".

Наступна

До уваги заявників на отримання сертифікату якості лікарського засобу для міжнародної торгівлі !