Увага ! Зміни у Кодексі України про адміністративні правопорушення

Опубліковано 16.01.2020 о 11:07

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області  інформує , що 18 грудня 2019 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку ліцензування господарської діяльності» від  02.10.2019 №139-ІХ, яким вносяться зміни до Закону України від 02.03.2015 №222 «Про ліцензування видів господарської діяльності», Кодексу України про адміністративні правопорушення. Звертаємо Вашу увагу на такі зміни:

1. У Кодексі України про адміністративні правопорушення (Відомості Верховної Ради УРСР, 1984 р., додаток до № 51, ст. 1122):

3) у статті 164:…

доповнити частинами шостою і сьомою такого змісту:

“Порушення ліцензіатом установленого законом строку повідомлення органу ліцензування про зміну відомостей, зазначених у заяві та документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, – тягне за собою накладення штрафу від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Невиконання ліцензіатом розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов – тягне за собою накладення штрафу від п’ятисот до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян”…

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Уповноваженим особам про порядок утилізації, знищення лікарських засобів

Наступна

Надання медичними закладами повідомлень про кожний нещасний випадок, що стався внаслідок споживання (користування) медичними виробами