УВАГА ШАХРАЇ!

Опубліковано 21.03.2023 о 15:40

До Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області надходить інформація про активізацію шахраїв. Так, в м. Одесі аптечні заклади відвідує невідома особа, яка називає себе Юрієм Павловим та представляється працівником Держлікслужби або особою, що володіє інформацію про заплановані перевірки відповідного аптечного закладу. За грошову допомогу (як правило, за готівку, що міститься у касі) дана особа пропонує надавати послуги про повідомлення щодо дати та часу перевірок, при цьому залишає свої контактні дані (м.т. 099-77-835-48).

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області повідомляє, що в Держлікслужбі та її територіальних органах особа із ім’ям «Юрій Павлов» не працює та не працювала, будь-якого відношення до діяльності цих державних органів не має.

Також інформуємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 р. № 303 на період воєнного стану припинені планові та позапланові заходи державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду. При цьому, дозволяються деякі позапланові заходи державного нагляду (контролю) в окремих випадках, визначених цією постановою, і лише на підставі рішень центральних органів виконавчої влади, що забезпечують формування державної політики у відповідних сферах. За наявністю підстав дата та час позапланових перевірок визначається керівником Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області, доступу до цієї інформації сторонні особи не мають.

Враховуючи вищевикладене, Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області просить суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері обігу лікарських засобів та медичних виробів, на будь-які провокаційні протиправні дії, в тому числі з боку осіб, що нібито діють від Держлікслужби, не реагувати, інформуючи про такі факти правоохоронні органи.

У разі необхідності уточнення питань щодо проведення будь-яких заходів державного нагляду (контролю) звертатись безпосередньо до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Щодо підключення закладу до Електронної системи охорони здоров'я (ЕСОЗ)

Наступна

СПІЛЬНА НАРАДА З ДЕПАРТАМЕНТОМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОМР