Укладений Меморандум про співпрацю між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області та Тернопільським національним медичним університетом імені І.Я. Горбачевського

Опубліковано 24.02.2023 о 15:47

20 лютого 2023 року Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області в особі начальника Тараса ПРОНІВА, що діє на підставі Положення про Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області, з однієї сторони, та Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського МОЗ України в особі ректора закладу вищої освіти Михайла КОРДИ, з іншої сторони, уклали Меморандум про співпрацю.

Метою цього Меморандуму є співпраця між Державною службою та ТНМУ щодо виконання експериментальних досліджень з контролю якості активних фармацевтичних інгредієнтів і лікарських засобів, проведення практичних занять зі студентами на базі Лабораторії а також ознайомлення з нововведеннями у фармацевтичній галузі.

Відповідальними особами за виконання цього Меморандуму є:

– від ТНМУ: завідувачка кафедри фармацевтичної хімії Лілія ЛОГОЙДА; завідувач кафедри управління та економіки фармації з технологією ліків Тарас ГРОШОВИЙ; завідувачка кафедри фармакогнозії з медичною ботанікою Світлана МАРЧИШИН;

– від Державної служби: працівники лабораторії з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції, у тому числі: начальник Державної служби Тарас ПРОНІВ, завідувачка лабораторії Марія СТЕЦЮК.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Семінар Держлікслужби та ЄРБ ВООЗ: роз’яснили вимоги до досьє на оцінку та включення неліцензованих продуктів до EUL

Наступна

Головні спеціалісти сектору провели ознайомчі інформаційно-консультативні візити в аптечних закладах міста Тернополя