УРЯДОМ ПРИЙНЯТО ПОСТАНОВУ ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ЛІЦЕНЗІЙНИХ УМОВ

Опубліковано 30.08.2023 о 08:50

Кабінет Міністрів України прийняв постанову від 25.08.2023 № 911, якою передбачається внесення доповнень до п 61 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з культивування рослин, включених до таблиці І переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого Кабінетом Міністрів України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації (відпуску), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, включених до зазначеного переліку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 06.04.2016 № 282. 

Внесені зміни відновлюють вимогу щодо необхідності отримання ліцензії для здобувачів ліцензій, окрім тих, місце провадження діяльності яких перебуває на територіях, де ведуться (велися) бойові дії.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

До уваги закладів охорони здоров’я які здійснюють діяльність, пов’язану з обігом лікарських засобів, утилізацією та знешкодженням відходів!

Наступна

Меморандум про співпрацю між Благодійною Організацією Благодійний Фонд «Ранок Відродження» та Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області