Участь начальника служби у межрегіональному круглому столі «Південь – перспективи післявоєнного відновлення регіону»

Опубліковано 21.08.2023 о 11:32

18.08.2023 року начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області Юрій Гальченко прийняв участь у Круглому столі «Південь – перспективи післявоєнного відновлення регіону», що був організований Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації Вказана зустріч проведена в онлайн-форматі. Мета заходу – обговорення сучасного стану регіону, визначення ключових векторів розвитку Півдня України у післявоєнний період, поширення практичного досвіду щодо підтримки та відновлення соціально-економічного, культурного життя громад.

Учасниками круглого столу стали: представники Миколаївської ОВА, інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, науковці, позаштатні викладачі Центру, представники громадськості, ЗМІ.

Доповідачами  окреслено широкий спектр проблем та потреб регіону, шляхи відновлення та багато іншого, зокрема, начальником Служби здійснено доповідь на тему «Роздрібний сегмент фармацевтичного ринку регіону під час війни та післявоєнні перспективи його розвитку».

Всього у заході прийняло участь понад 50 осіб. У Миколаївській області захід у такому форматі Миколаївським РЦПК проводився вперше. Учасниками та доповідачами відзначено актуальність проведення таких заходів, зокрема щодо узагальнення досвіду роботи під час війни та спільне розуміння подальших напрямків післявоєнного відновлення регіону, високу інформативність, спільну зацікавленість всіх учасників заходу.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Щодо знищення наркотичних та психотропних препаратів

Наступна

З 13 жовтня 2023 року відпуск наркотичних (психотропних) лікарських засобів здійснюватиметься за електронними рецептами