Щодо дотримання належної практики зберігання лікарських засобів та забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів під час транспортування

Опубліковано 05.06.2019 о 13:26

Державна служба з лiкарських засобiв та контролю за наркотиками у Кіровоградській областi  звертає Вашу увагу на те, що вiдповiдно до Лiцензiйних умов провадження господарськоi дiяльностi з виробництва лiкарських засобiв, оптовоi та роздрiбноi торгiвлi лiкарськими засобами, iмпорту лiкарських засобiв (крім активних фармацевтичних iнгредiентiв), затверджених постановою КМУ вiд 30.11. 2016 № 929  пункту 157:

«Діяльність із зберігання лікарських засобів під час виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, роздрібної торгівлі лікарськими засобами провадиться з додержанням вимог належної практики зберігання.»

 

Чинна Настанова «Лікарські засоби. Належна практика  зберігання» СТ-Н МОЗУ 42-5.1:2011, затверджена наказом МОЗ України «Про затвердження документів з питань забезпечення якості лікарських засобів» (НПЗ) від 16 лютого 2009 року № 95.

Також, пропонуємо переглянути договори на постачання лікарських засобів в частині доповнення їх пунктами щодо відповідальності та необхідності забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів під час транспортування.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Повідомлення керівникам аптек про продукцію, яка не відповідає загальній вимозі щодо безпечності продукції!

Наступна

Надання медичними закладами повідомлень про кожний нещасний випадок, що стався внаслідок споживання (користування) медичними виробами