Щодо надання звіту про реалізацію та використання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Опубліковано 17.01.2022 о 16:39

Керівникам суб`єктів господарювання, що здійснюють діяльність

з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

на території   Миколаївської області

 

      Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області нагадує, що постановою  Кабінету Міністрів України від 08.09.2021 № 939 внесено зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з культивування рослин, включених до таблиці I переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого Кабінетом Міністрів України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації (відпуску), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, включених до зазначеного переліку (далі – Ліцензійні умови), якими, зокрема, передбачено  подання до органу ліцензування (Держлікслужби) Звіту про реалізацію та використання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, препаратів  (лікарських засобів), що містять наркотичні засоби, психотропні речовини, включені до таблиць II і III переліку, та (або) прекурсори, включені до таблиці IV переліку, в кількості, що перевищує гранично допустиму,  до 31 січня року, що настає за звітним періодом. Кількість підконтрольних  речовин зазначається станом на 31 грудня 2021 року. Форма відповідного звіту передбачена додатком 9 до постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2009 № 589.

     Звіт за 2021 рік слід направляти до Дежлікслужби за поштовою адресою 03115, м.Київ, просп. Перемоги, 120-А, електронна пошта dls@dls.gov.ua.

  Звертаємо увагу, що відповідно до пункту 6 частини 3 статті 19 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» неподання ліцензіатом в установлений строк органу ліцензування звітності, подання якої передбачено ліцензійними умовами є підставою для проведення позапланової перевірки.

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Про надання органу ліцензування оновлених редакцій відомостей

Наступна

Щодо відпуску рецептурних лікарських засобів