Щодо повідомлень про зміни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії

Опубліковано 06.04.2020 о 12:54

У зв’язку зі змінами в організації діяльності окремих аптечних закладів (зміна графіку роботи, ротація завідувачів аптек, тощо), Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області нагадує, що відповідно до пункту 31 «Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)», затверджених Постановою КМУ від 30 листопада 2016 року № 929, Ліцензіат зобов’язаний повідомляти органу ліцензування про всі зміни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії. У разі виникнення таких змін ліцензіат зобов’язаний протягом місяця подати до органу ліцензування відповідне повідомлення в письмовій формі.

 

Форми відомостей, що додавалися до заяви про видачу ліцензії, затверджені додатками 4, 5, 6 до Ліцензійних умов.

 

Відповідно до ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення ліцензіатом установленого законом строку повідомлення органу ліцензування про зміну відомостей, зазначених у заяві та документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії тягне за собою накладення штрафу від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області наголошує на особливій відповідальності уповноважених осіб аптечних закладів, що проводять вхідний контроль якості лікарських засобів.

Наступна

Затверджено зміни до Технічних регламентів щодо засобів індивідуального захисту та медичних виробів № 761, № 753, № 754 та № 755 та запроваджено ряд обмежень на період карантину