Щодо термінів договорів по реімбурсації

Опубліковано 14.12.2023 о 14:37

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області звертає увагу суб’єктів господарювання – ліцензіатів, аптечні заклади яких беруть участь у програмі реімбурсації лікарських засобів і медичних виробів, на наступне.

13.12.2023 року на офіційному сайті Національної служби здоров’я України (далі – НСЗУ)  розміщено повідомлення щодо вимог чинного законодавства стосовно термінів договорів про реімбурсацію (натепер термін дії 1 рік). В той же час очікуються законодавчі зміни щодо запровадження середньострокового періоду дії таких договорів протягом трьох років.

До прийняття відповідних змін договори укладатимуться в межах одного року: до 31.12.2024, або іншої дати закінчення строку дії договору впродовж 2024 року.  Після прийняття Кабінетом Міністрів України відповідної постанови, НСЗУ укладатиме додаткові угоди з аптечними закладами про продовження строку дії договорів на три роки.

Оголошення про укладення договорів буде розміщене на сайті НСЗУ в розділі “Програма реімбурсації лікарських засобів і медвиробів / Оголошення” за  посиланням. Про розміщення оголошення буде поінформовано додатково.

Заява про укладення договору подаватиметься шляхом заповнення відповідних полів через автоматизоване робоче місце в електронній медичній інформаційній системі.

Також в повідомленні НСЗУ міститься інформація аптечних закладів щодо алгоритму дій для укладення договору про реімбурсацію

Детально ознайомитись з оголошенням Ви маєте можливість на офіційному сайті НСЗУ за посиланням: https://www.nszu.gov.ua/novini/ukladennya-dogovoriv-pro-reimbursaciyu-z-aptechnimi-zakladam-1069

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Секторальний план державного ринкового нагляду на 2024 рік

Наступна

До уваги суб’єктів господарювання